+ENERGY - energia cukor nélkül

+ENERGY - energia cukor nélkül


+ENERGY vagy energiaital?

Tudtál róla, hogy legalább 8 órán át tartó energiát kapsz mindössze 1 kapszulától?
 
 
A +ENERGY kapszulában a B-vitamin 8 fajtája megtalálható. (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, és B12) Ezek mellett jelen van a magnézium, L-taurine, acaibogyó, koffein, spirulina, maláj- és koreai ginzeng, aranygyökér, és perui macagyökér. Ezek mind- mind csodálatos összetevők, amik teszik a dolgukat a szervezetbe jutva, de együttes erővel még intenzívebben tudják megadni a várt hatást.

Egy vásárlónk írta a termékről:
Energia ital helyett itt van az Energy kapszula. Ha azt érzem, hogy még csak most keltem fel, de máris fáradt vagyok, vagy szimplán csak sok dolgot terveztem be aznapra, akkor reggeli után bekapok egy szemet, és megváltom a világot!
Egy másik pozitív hatása, amit meg kell említsek még, az az, hogy hiába hajtom meg magam nap közben, estére mégsem fáradok el úgy, mint a kapszula nélkül, és nem úgy zuhanok be az ágyba, mint egy darab fa.

Vásárolni szeretnél? Nincs még kedvezményes kódod? Írj a lejjebb látható üzenetküldőn keresztül és küldöm! Regisztrálás után kettő webáruházban is minimum 20% kedvezménnyel tudsz vásárolni már az első alkalommal is. 
 

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »