Eye Support Formula " A szemnek "

Eye Support Formula " A szemnek "


Eye Support Formula

Egyedűlállóan komplex összetételű, hatékony készítmény a szem védelmére, erősírésére és a látás javítására. Antioxidáns, flavonoid és vérellátást fokozó összetevőkkel.

Hatása:

-  Csökkenti a makuladegeneráció bekövetkezési valószíműségét, a már meglevőt gyengíti, lassítja.

- A azámítógép, televízió, légkondícionáló miatt is fokozottan terhelt szem védelme,

- A szem sötétséghez való gyorsabbalkalmazkodásának elősegítése éjszakai vezetéskor,

- Egy-két dioptriányi javulás, időskoriszembetegségek kezelése, a korral járólátásélességi problémák korrekciója,

 

Gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatású és erősíti, táplálja a szem érhálózatát.

Összetevői:

- Béta-karotin: A szervezet a béta-karotint szükség szerint A-votaminná alakítja át. Az A-vitamin fontos a jó látás és anyálkahártyák egészsége szempontjából, de mivel zsírban oldódik,túladagolása - és ez a táplálékkal bevitt vitaminra is vonatkozik - mérgező lehet, így biztonságosabb a béta-karotin fogyasztása. Az -vitamin hiányának az egyik legelső tünete a farkasvakság. A Szem képtelen alkalmazkodni a gyenge fényhez, ha az ideghártya fény- és színérzékelő receptoraihoz szükséges retinol (A-vitamin) nics jelen.

- Licopene: Rendkívül hatékony antioxidáns, a káros gyökök megkötésében hatékonyabb a béta-karotinnál, az E-vitaminnál és a luteinnél.

- Cink: Hozzájárul a normál látás fenntartásához és elősegíti az A-vitamin normál anyagcseréjét.

- Fekete áfonya: Fokozza a mikrokeringést. Kezeli a megpattant hajszálereket és viszértágulatokat. Segíti a vérkeringést, erősíti a kapilláris ereket és növeli a vörösvértestek sejtfalának rugalmasságát.  A fekete áfonya antocianinjai hatására mérhető javulást állapítottak meg a betegek látásában és a szem mikrokeringésében. A  mért javulás  mindkét területen kb 80 %-os volt.

Szőlőmagkivonat: Antibiotikus, tumorellenes, vércukorszint-csökkentő, fekély gátló, szívet és érrendszert védő, illetve az agy öregedését késleltető tápanyag. Erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő.

Lutein: A béta-karotinnal együtt a karotionidok nevű vegyületcsoportba tartozik.Fő forrása a spenót és más sötétzöld leveles zöldségek.

Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal vagy táplálékkiegészítőkkel kell magunkhoz vennünk.

Zeaxantin: A luteinnel együtt a retinában található un. sárgafolt alapvető alkotója, elengedhetetlenül fontos a látáshoz. A retina ezen része felelős azért, hogy a sárga színű anyagaival kiszűrje a szemet roncsoló kék fényt.

A látást segíti minden ami a májat erősíti! Ilyen a Turmerix, Lecitin, Liver Cleaner.

Szedése előtt konzultáljon a terméket ismerő szakemberrel, kezelőorvosával!

Vásárolni szeretnél? Nincs még kedvezményes kódod? Írj a lejjebb látható üzenetküldőn keresztül és küldöm!


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »