Fáj a nyakam! Mit tegyek? + VIDEÓ

Fáj a nyakam! Mit tegyek? + VIDEÓ


Nyak felelős a fejért.

Ha probléma jelentkezik a nyakban, akkor azonnal szédül a fej, arcütés lép fel, fülzúgás, orrdugulás vagy gombóc van a torokban. Sok betegség gyógyítható. Semmi esetre sem szabad úgy tenni, ahogy most mutatom. Sokan a kezükkel kezdik megfeszíteni a nyakat, vagy hátulra téve a kezüket húzzák a nyakat, vagy az állát megfogva a fejüket hátrahúzzák, vagy a nyakat balra, ill. jobb. Ezt nem teheted. Nagyon veszélyes. Nemcsak Ukrajnában van tapasztalatom, hanem Kínában is. Egy kínai barátom nagyon veszélybe sodorta a nyakát.

De hogyan masszírozza a nyakát?

A nyak szereti a masszázst, nem szereti, ha csavarják, csavarják. Ne tedd úgy, ahogy mutatom. Csak nagyon finoman csináld. Masszázzsal kezdjük. De ne úgy, ahogy most mutatom. Sok mester végez ilyen masszázst. Én is ezt teszem néha. De elfelejtettem elmondani - a fej mindig az ég felé nyúl. Nyakmasszázsnál az ég felé húzzuk a fejünket, ez jó, nem baj.

Ha elkezdem masszírozni a nyakam és csavarni a fejem, akkor az ízületek recsegni kezdhetnek, eltörhet az ideg vagy a meridián. A kezed azonnal zsibbadni kezd, zsibbadni. Nagyon veszélyes.

Inkább ezt tegye: tegye a kezét a fejére, a koronára. Miért kell ezt megtenni? Mert így irányítom, hogy a testem egyenletes legyen. Ég, föld és közöttük férfi vagyok.

És most mi fogunk bánni velem – egy emberrel. Energiát gyűjtök az égből, energiát gyűjtök a földből. Lehetetlen, hogy a test kontroll nélkül maradjon, össze kell gyűjteni a természet energiáját.

Nézd, itt van az ég, a fejemen tartom. Kicsit megnyomom a kezem súlyával. A fejem már nem szabad, azonnal hullámokban áramlik át az energia a kezemen.

 

Fáj a nyakam! Mit tegyek?

Az egyik online leckén, amelyet mostanában tanít tanítványaival, arról beszél, hogyan lehet lazítani a nyakat, ha fáj, miért kell ezt megtenni, milyen hibákat követnek el az emberek, amikor megmasszírozzák a nyakukat.

A Mu Yuchun bemutatja a nyomandó pontokat és a nyakmasszázs módszer jellemzőit.

A nyak irányítja a székhelyünket - a fejet, nekünk ilyenünk van és nagyon vigyázni kell rá, a nyakmasszázst nagyon óvatosan kell végezni. A nyak nagyon fontos része a testnek. Egészséges nyak - egészséges fej, egészséges hát, egészséges ember.

Mu mester megmutatja, hogyan kell kezelni a fejfájást, a nyakfájást, a fülzúgást.

Mindig minden videónkban szerepeljen felirat. Mindig olvassa el videóink leírását.

A legfontosabb információkért mindig nézze meg videóinkat a végéig.

Nagyon óvatosan ismételje meg az összes mozdulatot Mu Yuchun mester után.

Mindig gondosan kövesse egészségügyi szakembere tanácsát.


Forrás: joutube.com

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »